In the wind

MERK: Mistral blåsekvintett følger nasjonale og lokale føringer. Konserten på Hønefoss gjennomføres som planlagt, men med redusert kapasitet (førstemann til mølla, se link under), mens konserten i Oslo er avlyst pga lokale retningslinjer.

Det er november, og de milde sommervindene som stryker en varsomt over kinnet er byttet ut med sitt bryskere motstykke i høstens repertoar av vær som varsler at årstidene skifter. Vi er oppkalt etter en beryktet nordavind og kaller opp konserten etter vårt første bestillingsverk, «In the wind» av Ståle Kleiberg, som blir å høre for første gang noensinne på konsertene 14. og 15. november.

I tillegg viderefører vi det inspirerende samarbeidet med den prisbelønte pianisten Dimitris Kostopoulos og setter opp Mozarts magiske pianokvintett sammen med den mindre spilte sekstetten til Ludwig Thuille, romantisk musikk av øverste klasse.

Konserten spilles som formiddagskonsert på Nynorskens hus i Oslo sentrum lørdag formiddag og i den nydelige nye Hønefoss kirke søndag kveld.

Velkommen inn i varmen!

Konsertene er støttet av Kulturrådet, Ringerike kommune, Oslo kommune, Creo (tidligere musikernes fellesorganisasjon), Fond for utøvende kunstnere og Det norske komponistfond.

Vi anbefaler å kjøpe billetter på forhånd, da dette letter myndighetenes arbeid med smittesporing, men det blir selvfølgelig mulig å kjøpe i døren også; vi vil da samle inn navn og telefonnummer til smittesporing på stedet.

Kjøp billetter til konserten i Oslo her: KONSERTEN I OSLO ER AVLYST
Kjøp billetter til konserten i Hønefoss her: https://mistralblasekvintett.ticketco.events/no/nb/m/e/in_the_wind_honefoss

Mistral blåsekvintett er, i likhet med arrangørene der vi leier lokale, opptatt av at det skal være trygt å gå på konsert, og vi følger alle nasjonale, regionale og lokale pålegg og legger til rette for en gjennomføring der alle kan holde tilstrekkelig avstand og føle seg trygge.

14. november 2020
AVLYST
Nynorskens hus

Nynorskens hus

15. november 2020
kl 18:00
Hønefoss kirke

Hønefoss kirke

Voksne: 200 kr
Studenter/barn: 100 kr